Boerenomelet op toast

Bij een rammelende maag is dit het voer dat je maag goed zal vullen. Heerlijk om de rest van de dag goed door te komen. Eieren, ham, kaas, champignons… kommaardoor.

Bereiding

Begin met het snijwerk. Snijd de ui, de prei en de bieslook fijn. Snijd de ham in kleine reepjes en de champignons in plakjes. Snijd de tomaat doormidden en haal het binnenste er uit. Snijd de rest in kleine blokjes.

Doe in een bak de eieren, een beetje kookroom en de bieslook. Mix dit goed. Zoals altijd gewoon met de staafmixer. Beetje power in de keuken kan geen kwaad.

Pak de koekenpan. Doe er een beetje braadboter in en warm het op. Gooi de ui en de champignons er in en braad dit een beetje aan. Doe dan de ham er in en braad dat even mee. Gooi het ei-mengsel hier overheen en bestrooi het met de prei en de tomaat. Zorg dat de pan niet te heet is en laat het langzaam stollen. Als het bijna gestold is gooi je hier peper, zout en de geraspte kaas overheen. Laat de kaas smelten en klap hem dubbel.

Rooster het brood, doe er boter op en leg de boerenomelet hier op. Bestrooi met een beetje peterselie.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

EierenEieren
KookroomKookroom
BieslookBieslook
PeterseliePeterselie
BraadboterBraadboter
Geraspte kaasGeraspte kaas
UiUi
HamHam
PreiPrei
ChampignonsChampignons
TomatenTomaten
PeperPeper
ZeezoutZout

, , , ,

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu