Tagliatelle met vis en limoenboter

[us_testimonial author=”Remco” company=”” img=”3568″]Snel, simpel en lekker. Dat is wat mannenvoer moet zijn. Deze tagliatelle
met vis is precies dat. Ook de vrouwtjes genieten hier van.[/us_testimonial]

Bereiding

Doe wat roomboter in een kom. Rasp hier wat van de schil van de limoen overheen en een beetje van het sap. Doe er wat peper en zout bij en meng het goed. Leg de limoenboter apart.

Breng een pan met water, wat olie en wat zout aan de kook. Doe hier de tagliatelle in een kook het gaar. Giet het af en doe er nog wat oliefolie overheen om het niet te laten plakken.

Ondertussen verhit je olie en wat roomboter in een koekenpan. Bestrooi de vis met peper en zout. Als de olie heet is bak je de vis aan beide kanten gaar.

Vul het bord met tagliatelle, leg hier een vis op en leg er enkele klontjes van de limoenboter op. Dat is alles, snel en simpel.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

Pangasius filetPangasius filet (1 per persoon).
TagliatelleTagliatelle
LimoenLimoen (1 stuk)
RoomboterRoomboter
OlijfolieOlijfolie
PeperPeper
ZoutZout

, , , , ,

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu