Een beetje knoeien moet kunnen.

Vloeibaar spul leent zich daar uitstekend voor. Ja, bier heb je in huis, maar wat nog meer?
  • image

    Bier

    Vrouw uit de keuken, biertje op het aanrecht. Prima, we kunnen beginnen!

  • image

    Wijn

    Flikker er maar een beetje wijn bij. Lekker. Een rode en een witte op voorraad is altijd handig.

  • image

    Olijfolie

    Olie van de olijf. De meditariane landen weten dat dit lekker is. Zorg voor lekkere extra vergine en een “huis-tuin-en-keuken” versie.

  • image

    Azijn

    Witte en rode wijn azijn. Voor konijnenvoer altijd handig. Een grote plastic fles met gewone azijn kan natuurlijk ook.

  • image

    Balsamico azijn

    Nog een azijn? Ja, balsamico geeft net even wat extra smaak.

  • image

    Soja saus

    Japanse soja saus. Naast gebruik voor sushi is het ook lekker in vele gerechten.

  • image

    Ketjap Manis

    Ketjap manis. Lekker om te gebruiken voor marinades.

  • image

    Tabasco

    Een beetje extra gas, nee vuur in de pijp. Tabasco laat de pijp een beetje meer knallen.

  • image

    Worchester saus

    Best lekker. Ook de Engelsen kunnen extra smaak geven aan gerechten.

  • image

    Sesam olie

    Voor de Japanse touch aan je gerechten. Heerlijk.

  • image

    Citroensap

    Sap van de citroen. Het gerecht een beetje frisser en zuurder maken.

  • image

    Limoensap

    Net een beetje meer smaak en minder zuur dan citroensap. Heerlijk fris als toevoeging.

  • image

    Chilisaus

    Pit uit een flesje. Voor bij het knabbelen, maar verrassend lekker bij andere gerechten.

  • image

    Kookroom

    Een beetje crème erbij is altijd lekker. Sausjes en soepen zullen dankbaar zijn.

  • image

    Braadboter

    Gewone boter spettert erg. Braadboter is net zo lekker zonder vlekken op de broek. De voorkeur gaat uit naar roomboter smaak.

  • image

    Wokolie

    Lekker wokken. Wokolie kan tegen hogere temperaturen. Die van Conimex is erg lekker.

Menu